Laat je hier inspireren!

Het aanbod voor basisscholen is in de regio Amstelland-Meerlanden door de gezamenlijke gemeenten opgepakt. NME Amstelveen heeft hierin de coördinatie.

De inschrijving op het aanbod 2022/2023 is gesloten. Voor vragen kun je contact opnemen met nme@amstelveen.nl. 


Klik op jouw gemeente voor het schoolaanbod

Aalsmeer >

Amstelveen >

Diemen >

Haarlemmermeer >

Ouder-Amstel >

Uithoorn >

Download hier het aanbodboek 2022/ 2023. Dit aanbodboek is alleen voor scholen uit de gemeenten Amstelveen, Aalsmeer, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn.

Kijk hier voor de uitleenvoorwaarden voor basisscholen in Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn.

Kijk hier voor de uitleenvoorwaarden voor basisscholen in Haarlemmermeer.

Print je eigen NME poster

Iedere school heeft ook de poster met het specifieke aanbod van jouw gemeente ontvangen. Wil je ook een eigen poster voor in de klas? Download hier voor: Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn.

Goed voorbereid je les geven of op excursie

Ontvang je binnenkort van ons een leskist of ga je met je klas een les volgen op locatie en wil je je alvast voorbereiden? Klik dan op het aanbod van jouw gemeente en download alvast de handleiding.


NME voor BSO

We hebben ook een aanbod voor de BSO. Klik hieronder op de naam van je eigen gemeente voor het aanbod.

Aalsmeer > Amstelveen > Diemen > Haarlemmermeer > Ouder-Amstel > Uithoorn >


NME voor het voortgezet onderwijs

Voor het voortgezet onderwijs in Amstelveen en Amsterdam is er een fietsroute door de Middelpolder. In de fietsroute is er aandacht voor het ontstaan van de polders en de rol van de Amstel en bij speelboerderij Elsenhove worden grondboringen en hoogtemetingen uitgevoerd door de leerlingen. De kosten zijn € 50,- per groep. De les wordt begeleidt door de docent van de school zelf. Materialen worden ter beschikking gesteld door NME Amstelveen. Neem voor meer informatie of voor het reserveren van een datum contact op met NME Amstelveen via nme@amstelveen.nl. Meer informatie.


NME voor het MBO

Voor het ROC van Amsterdam (locatie Amstelveen) is door NME Amstelveen een speciaal programma gemaakt voor studenten die worden opgeleid voor het werken in een BSO of kinderdagverblijf. Neem hiervoor contact op via nme@amstelveen.nl


NME voor HBO en universiteiten

Voor het HBO en universiteiten kan NME Amstelveen een apart programma samenstellen. Neem hiervoor contact op via nme@amstelveen.nl