Voor scholen en BSO

Het aanbod van NME voor kinderen in de basisschoolleeftijd (basisschool en BSO) is in de regio Amstelland-Meerlanden door de gezamenlijke gemeenten opgepakt. NME Amstelveen heeft hierin de coördinatie.


Inschrijfperiode NME aanbod opent 25 mei!

Van maandag 25 mei tot en met vrijdag 19 juni kunnen alle scholen zich weer inschrijven op ons NME aanbod voor schooljaar 2020-2021. Na de meivakantie ontvangen de scholen uit Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Uithoorn en Ouder-Amstel het aanbodboek en de posters per post.

Ook kun je het aanbodboek (PDF) en de posters binnenkort hier downloaden.

Hieronder kun je het aanbod voor jouw gemeente bekijken en je meteen inschrijven (vanaf 25 mei).

Aalsmeer >Amstelveen >Diemen >Haarlemmermeer > Ouder-Amstel >Uithoorn >

Kijk hier voor de uitleenvoorwaarden voor basisscholen in Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn.

Kijk hier voor de uitleenvoorwaarden voor basisscholen in Haarlemmermeer.


NME voor BSO

We hebben ook een aanbod voor de BSO. Klik hieronder op de naam van je eigen gemeente voor het aanbod.

Aalsmeer > Amstelveen > Diemen > Haarlemmermeer > Ouder-Amstel > Uithoorn >


NME voor het voortgezet onderwijs

Voor het voortgezet onderwijs in Amstelveen en Amsterdam is er een fietsroute door de Middelpolder. In de fietsroute is er aandacht voor het ontstaan van de polders en de rol van de Amstel en bij Speelboerderij Elsenhove worden grondboringen en hoogtemetingen uitgevoerd door de leerlingen. De kosten zijn 50 euro per groep. De les wordt begeleidt door de docent van de school zelf. Materialen worden ter beschikking gesteld door NME Amstelveen. Neem voor meer informatie of voor het reserveren van een datum contact op met NME Amstelveen via nme@amstelveen.nl. Meer informatie.


NME voor het MBO

Voor het ROC van Amsterdam (locatie Amstelveen) is door NME Amstelveen een speciaal programma gemaakt voor studenten die worden opgeleid voor het werken in een BSO of kinderdagverblijf. Neem hiervoor contact op via nme@amstelveen.nl


NME voor HBO en universiteiten

Voor het HBO en universiteiten kan NME Amstelveen een apart programma samenstellen. Neem hiervoor contact op via nme@amstelveen.nl