Voor scholen en BSO

Het aanbod van NME voor kinderen in de basisschoolleeftijd (basisschool en BSO) is in de regio Amstelland-Meerlanden door de gezamenlijke gemeenten opgepakt. NME Amstelveen heeft hierin de coördinatie.


Het aanbod voor schooljaar 21/22

De inschrijving voor schooljaar 21/22 is geopend! Inschrijven kan nog tot en met vrijdag 25 juni. Wil je het aanbodboek ook digitaal inzien? Kijk dan hier.

Ontvang je binnenkort van ons een leskist en wil je je alvast voorbereiden? Klik dan hieronder op het aanbod van jouw gemeente en download alvast de handleiding.

Aalsmeer >Amstelveen >Diemen >Haarlemmermeer > Ouder-Amstel >Uithoorn >

De posters en het aanbodboek ontvangt je school in de week van 10 mei. Wil je het aanbod van jouw gemeente nu al bekijken of uitprinten? Download de poster dan hier: Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Haarlemmermeer, Ouder-Amstel en Uithoorn.

Kijk hier voor de uitleenvoorwaarden voor basisscholen in Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn.

Kijk hier voor de uitleenvoorwaarden voor basisscholen in Haarlemmermeer.


NME voor BSO

We hebben ook een aanbod voor de BSO. Klik hieronder op de naam van je eigen gemeente voor het aanbod.

Aalsmeer > Amstelveen > Diemen > Haarlemmermeer > Ouder-Amstel > Uithoorn >


NME voor het voortgezet onderwijs

Voor het voortgezet onderwijs in Amstelveen en Amsterdam is er een fietsroute door de Middelpolder. In de fietsroute is er aandacht voor het ontstaan van de polders en de rol van de Amstel en bij speelboerderij Elsenhove worden grondboringen en hoogtemetingen uitgevoerd door de leerlingen. De kosten zijn € 50 per groep. De les wordt begeleidt door de docent van de school zelf. Materialen worden ter beschikking gesteld door NME Amstelveen. Neem voor meer informatie of voor het reserveren van een datum contact op met NME Amstelveen via nme@amstelveen.nl. Meer informatie.


NME voor het MBO

Voor het ROC van Amsterdam (locatie Amstelveen) is door NME Amstelveen een speciaal programma gemaakt voor studenten die worden opgeleid voor het werken in een BSO of kinderdagverblijf. Neem hiervoor contact op via nme@amstelveen.nl


NME voor HBO en universiteiten

Voor het HBO en universiteiten kan NME Amstelveen een apart programma samenstellen. Neem hiervoor contact op via nme@amstelveen.nl