Voorwaarden voor reserveren

Voorwaarden

Als je je inschrijft voor een les, (overig) lesmateriaal of een project, dan ben je reserveringskosten verschuldigd. De reserveringskosten kun je terugvinden bij de verschillende te reserveren items.

Annulering

Als je school binnen de inschrijvingstermijn een les, (overig) materiaal of project annuleert, ben je geen reserveringskosten verschuldigd. Doe je dit ná de inschrijvingstermijn, dan brengen we de kosten wel in rekening.

Als school kun je zelf je bestelling annuleren in de periode van digitale inschrijving (let op: bij de tweede inschrijfperiode kun je geen reserveringen uit de eerste inschrijfperiode annuleren).

Vanwege de hoge kosten die het project Microbattle met zich meebrengt en de gastlessen ‘Slapen & Schermtijd‘, ‘Wereldbrood, Vriendschapsbrood‘, ‘Wat is gezond en wat is ongezonde voeding?‘, ‘Insecten, om van te smullen!‘ en ‘Yoga & Mindfullness‘ zijn wij genoodzaakt om bij annulering een bedrag van € 100,- per groep in rekening te brengen.

Verhindering

Als de geplande datum voor een les je niet uitkomt, neem dan contact op via nme@amstelveen.nl Wij kijken dan of er nog plek is in het rooster. Als dit niet geval is  kun je proberen te ruilen met een andere school. Je vraagt hiervoor het lesrooster van de betreffende les aan via nme@amstelveen.nl . Als het je niet lukt om te ruilen, blijf je de reserveringskosten verschuldigd.

Zorg voor materiaal

Leskisten moeten compleet en schoon teruggegeven worden. Indien onderdelen ontbreken of wanneer de leskist te vies is om direct aan een andere school uit te lenen, worden kosten voor herstel en/of schoonmaak in rekening gebracht. Ook worden administratiekosten in rekening gebracht. Wij raden je daarom aan het volgende in acht te nemen:

• Controleer de leskist binnen een week na aflevering op reinheid en volledigheid. Geef gebreken aan de leskist zo snel mogelijk door aan NME Amstelveen door een e-mail sturen naar nme@amstelveen.nl. In je bericht beschrijf je zo nauwkeurig  mogelijk wat er aan de hand is en wij zullen je zo snel mogelijk helpen.

• Controleer de leskist opnieuw voordat deze door de NME-leskistbode wordt opgehaald bij de hoofdlocatie. Gebruik hiervoor de inventarislijst die aan de binnenzijde van de leskist is bevestigd.