Voorwaarden voor reserveren

Voorwaarden

Als je een les, (overig) lesmateriaal reserveert, ben je reserveringskosten verschuldigd. De actuele reserveringskosten kun je terugvinden bij de verschillende te reserveren items.

Annulering

Als je school binnen de inschrijvingstermijn een les of (overig) materiaal annuleert, ben je geen reserveringskosten verschuldigd. Doe je dit ná de inschrijvingstermijn, dan zijn we helaas genoodzaakt je de reserveringskosten in rekening te brengen.

Als school kun je zelf je bestelling annuleren in de periode van digitale inschrijving. Je gaat daarvoor op onze website naar het NME-aanbod en klikt op de link ‘Toon bestellingen van de school/Toon eerdere bestellingen’. Als je vervolgens inlogt, krijg je een overzicht van de door jouw school gereserveerde producten. Door op het potloodje aan het eind van de betreffende regel te klikken, kom je bij de optie om de reservering te verwijderen.

Verhindering

Als de geplande datum voor een les je niet uitkomt, kun je proberen te ruilen met een andere school. Je vraagt hiervoor het lesrooster van de betreffende les aan via nme@amstelveen.nl Als het je niet lukt om te ruilen, blijf je de reserveringskosten verschuldigd.

Zorg voor materiaal

Leskisten moeten compleet en schoon teruggegeven worden. Indien onderdelen ontbreken of wanneer de leskist te vies is om direct aan een andere school uit te lenen, worden kosten voor herstel en/of schoonmaak in rekening gebracht. Ook worden administratiekosten in rekening gebracht. Wij raden je daarom aan het volgende in acht te nemen:

• Controleer de leskist binnen een week na aflevering op reinheid en volledigheid. Geef gebreken aan de leskist zo snel mogelijk door aan NME Amstelveen, maar uiterlijk binnen een week na aflevering. Je kunt daarvoor een e-mail sturen aan NME Amstelveen via nme@amstelveen.nl Als je in je bericht zo nauwkeurig mogelijk beschrijft wat er aan de hand is, kunnen wij je sneller helpen.

• Controleer de leskist opnieuw voordat deze door de NME-leskistbode wordt opgehaald. Eventuele gebreken kunnen dan nog door de school worden hersteld en ontbrekende materialen kunnen binnen de school worden opgespoord.

Vragen?

Heb je vragen naar aanleiding van deze voorwaarden? Neem dan gerust contact op met NME Amstelveen via nme@amstelveen.nl