Start inschrijving EU schoolfruit 4 t/m 15 september

EU-Schoolfruit stimuleert kinderen samen in de klas fruit en groente te eten. Deelnemende basisscholen ontvangen 20 weken lang iedere week 3 porties groente en fruit voor alle leerlingen. En dat helemaal gratis dankzij financiering van de Europese Unie.

De inschrijving is van 4 t/m 15 september. Alle basisscholen, speciaal basisonderwijs-scholen en voortgezet speciaal onderwijs-scholen krijgen de kans zich in te schrijven gedurende deze twee weken. Indien meer scholen zich inschrijven dan dat de subsidie toestaat, zal er een loting plaats vinden. De leveringen lopen van 13 november 2023 t/m de week van 19 april 2024.

Voor wie
alle basisscholen, speciaal onderwijs (VO en BO)

Kosten
gratis

Meer info
https://www.euschoolfruit.nl/nl/schoolfruit/shownews/inschrijving-eu-schoolfruit-2023-2024.htm