Schooltuinwerk 2021: Groene vingers kweek je hier!

Vind je het leuk om lekker buiten in de natuur bezig te zijn en ook nog iets te leren? Als je tussen de 8 en 12 jaar oud bent kun je je ook in 2021 opgeven voor de zogenaamde vrije groepen op de Amstelveense schooltuincomplexen.

Je kunt in je vrije tijd op één van de twee complexen een tuintje aanleggen.  De werkzaamheden gebeuren onder leiding van de schooltuinleider in samenwerking met vrijwilligers. Er wordt elke week ongeveer 1,5 uur gewerkt. De start is begin april en het seizoen eindigt in de week voor de herfstvakantie. 

Enthousiast geworden? Vanwege de corona-maatregelen gaat de inschrijving dit jaar digitaal. Je kan je inschrijven door een mail te sturen naar nme@amstelveen.nl. Geef daarin wel duidelijk aan voor welke schooltuin je je inschrijft. De Schooltuinleider neemt dan contact met je op. . De kosten zijn € 25 per persoon. Graag contant betalen. Ouders met een AmstelveenPas krijgen op vertoon van de pas 50% korting voor hun kind. Kijk hier voor wanneer er op welke locatie kan worden getuinierd.

Let op; er is beperkt plaats, dus vol is vol.


foto: copyright Kees Geers