Vrijwilligersdag voor Noord-Hollandse natuurvrijwilligers

Kom naar de Dialoogdag, een inspirerende dag voor alle Noord-Hollandse natuurvrijwilligers

‘Natuurinclusieve landbouw’ is het hoofdthema van deze dag. We kijken hoe landbouw en natuur elkaar kunnen versterken voor een hogere biodiversiteit. Hoor van boeren én van vrijwilligers hoe zij bijdragen aan een soortenrijk platteland; vol insecten, weidevogels en een gezonde bodem. Ga vanaf 13.00 uur op pad in de Zaanstreek met gidsen en vrijwilligers van o.a. Staatsbosbeheer, Landschap Noord-Holland, de Agrarische Natuur Vereniging, IVN Natuureducatie, Natuurmonumenten of breng een bezoek aan de Poelboerderij.
Op de mini-markt kun je streekproducten kopen. Zoals Onkruidenboter uit Amstelland, kruidenthee uit Amsterdam en producten uit de Zaanstreek. Vanaf 15.00 uur bieden we je een afwisselend programma in de Stoomhal, vol met inspirerende lezingen, debatten, workshops en een gesprek met gedeputeerde Adnan Tekin. Het programma én aanmeldformulier verschijnt ca 3 weken van tevoren op http://www.ivn.nl/provincie/noord-holland.
Als eerste het programma ontvangen? Geef dan hier alvast je mailadres door.

Tip: Geef je hier op voor de gratis NME-Nieuwsflits.

Waar
De Stoomhal, Pakhuisplein 44, 1531 MZ Wormer

Wanneer
Woensdag 16 mei 2018, 12:00 - 20:00 uur

Voor wie
Noord Hollandse natuurvrijwilligers

Kosten
Gratis

Meer info