Modderdag 2018

Tijdens ModderDag ontdekken kinderen wat modder is, hoe je er mee kunt spelen en wat de verbinding met de aarde voor hen betekent

Honderdduizenden kinderen in binnen- en buitenland zijn tegelijkertijd actief bezig met natuur.

Hoe werkt ModderDag?
ModderDag organiseer je zelf. Als school, gastouder, kinderdagverblijf, BSO, bezoekerscentrum: iedereen die het spelen van kinderen in de natuur belangrijk vindt kan zich aansluiten bij ModderDag en zelf iets organiseren. Je kunt jouw activiteit aanmelden via deze website. Natuurorganisatie IVN plaatst alle deelnemende locaties op een kaart. Aanmelden is belangrijk om landelijk de impact van deze dag te meten en te laten zien. Ook krijgen we vaak vragen van (lokale) pers en geïnteresseerden. Bovendien ontvang je na aanmelding een link naar de vernieuwde ModderDag materialen, zoals de poster, handige checklists en draaiboeken. Daarin staat niet alleen achtergrondinformatie, maar ook tal van suggesties voor activiteiten voor de verschillende leeftijdsgroepen.

Tip: Geef je hier op voor de gratis NME-Nieuwsflits.

Waar
Op school of op de kinderopvang of een openbare publiekslocatie

Wanneer
Vrijdag 29 juni 2018

Voor wie
Kinderen

Kosten
Niet van toepassing

Meer info