De Landelijke Opschoondag in Amstelveen; een hoop gezelligheid en een stuk minder zwerfafval!

Landelijke Opschoondag beleeft recordeditie

Afgelopen zaterdag is tijdens de Landelijke Opschoondag in heel veel buurten van Amstelveen zwerfafval opgeruimd. Het motto om Amstelveen de schoonste stad van Nederland te maken, heeft veel mensen gemotiveerd om de handen uit de mouwen te steken. Landelijk was de 16e Landelijke Opschoondag met Ruim 133.000 een recordeditie. Steeds meer mensen zijn gemotiveerd om de eigen omgeving schoon te houden.

Het opruimen zorgde voor een hoop gezelligheid met blije gezichten en een stuk minder zwerfafval. Alle Amstelveners die op hun eigen wijze hebben deelgenomen aan de Landelijke Opschoondag worden bedankt voor hun inzet en voor hun bijdrage aan een mooier en schoner Amstelveen.