De eerste BinGreen is geplaatst op speelboerderij Elsenhove

De Gemeente Amstelveen heeft een primeur, de eerste BinGreen is vandaag op speelboerderij Elsenhove geplaatst.

De BinGreen is een afvalbak omringd door hedera beplanting, waardoor het mooi opgaat in de openbare ruimte. En door de combinatie van roestvast staal, FSC gekeurd hardhout en hedera planten is dit een duurzame oplossing voor zwerfafval.

Twee jonge ondernemers, Jerry Mulder en Edwin Maas, hebben vanuit hun opleiding, Small Business en Retailmanagement aan het Windesheim te Zwolle, het bedrijf BinGreen opgericht. De gemeente is enthousiast over het creatieve concept en heeft een BinGreen besteld om te bekijken of deze groene afvalbak inderdaad een aanvulling is in de strijd tegen zwerfafval.

De BinGreen met eigen ogen bekijken? Kom dan naar speelboerderij Elsenhove en laat ons weten wat je er van vindt!

Tip: Geef je hier op voor de gratis NME-Nieuwsflits.