15e Landelijke Natuur, Wetenschap en Techniekconferentie

Wil jij, net als Columbus, experimenteren en ontdekken?
Kom 15 maart naar de 15e landelijke Natuur, Wetenschap en Techniekconferentie die in het thema staat van Het ei van Columbus. Tijdens de meer dan 30 (buiten)workshops en een handvol interactieve lezingen krijg je een scheepsvracht vol ideeën en oplossingen om lekker praktisch aan de slag te gaan met je leerlingen. Zo stimuleer je ze met dezelfde open blik als Columbus de wereld te ontdekken. Alle ervaringen op deze goedgevulde dag, inclusief keynote van MacGyver-wetenschapper Rolf Hut, informatiemarkt en afsluitende borrel, zullen je zeker geen windeieren leggen!

Waar
Hotel Zuiderduin, Egmond aan Zee

Wanneer
vrijdag 15 maart 2024

Voor wie
leerkrachten basis- en speciaal onderwijs/ NME professionals

Kosten
129,-

Meer info
https://www.natuurwetenschapentechniek.nl/pagina/conferentie-2024-het-ei-van-columbus