IVN rondleiding De Poel

Rust en uitzicht, een open landschap met verrassende natuur. Als er ijs was (of moet ik zeggen: toen er nog ijs was …) schaatste Amstelveen hier. Nu nemen IVN-gidsen u mee op een boeiende tocht door een speciaal stuk Amstelveen. Hier is nog een stuk veenlandschap te zien zoals dat jaren geleden door de natuur is gevormd, en dat nu door mensen wordt beheerd. Anders zou het open landschap een groot bos worden, en dat hebben we daar al. De rondleiding is op zondag 9 februari, en start om 10 uur bij de Urbanuskerk in Bovenkerk. Deelname is gratis, en iedereen is welkom. Zorg voor warme kleren en stevige schoenen.

Waar
startpunt is bij Urbanuskerk in Bovenkerk

Wanneer
10.00 uur

Voor wie
voor iedereen

Kosten
gratis

Meer info
https://www.ivn.nl/afdeling/amstelveen/activiteiten/natuurexcursie-bij-de-amstelveense-poel-0