Duurzaam Elsenhove

Speelboerderij Elsenhove is een kinderboerderij in combinatie met een avontuurlijke én natuurlijke speeltuin. Daarin mag duurzaamheid natuurlijk niet ontbreken. Download de folder om te zien hoe duurzaam Elsenhove is en laat je inspireren door de tips om er zelf mee aan de slag te gaan.

Elsenhove is de plek waar kinderen en volwassenen plezier hebben, beleven, spelen en leren over de natuur, het milieu en duurzaammheid. De speelboerderij wil zo duurzaam mogelijk zijn. Een goed voorbeeld is gebouw De Rietgans: met lokale materialen is dit bijzondere, energiezuinige, ontwerp gebouwd.

Over de gehele speelboerderij kom je duurzame elementen tegen. Zo zie je groene daken, zonnepanelen, wordt er aan regenwateropvang gedaan en zijn de producten in de horeca zo veel mogelijk biologisch en fair trade.

Nieuwsgierig geworden? Kom langs en laat je verwonderen op deze mooie plek!