Landelijke Opschoondag 23 maart

Op zaterdag 23 maart is de Landelijke Opschoondag. Amstelveen doet weer mee. In minstens acht buurten van Amstelveen worden zwerfafval opruimacties georganiseerd. Doet u ook mee? Vanaf 09.30 uur bent u van harte welkom op één van de acht startlocaties. Koffie, thee en limonade staan klaar. De opruimacties vinden plaats vanaf 10.00 uur. Om 12.00 uur wordt u terug verwacht op de startlocatie en getrakteerd op gebak. Omdat het ook een leuke gezins-, club- en buurtactiviteit is rekenen we op veel initiatieven en deelnemers. Dit zijn de startlocaties: Villa Randwijck, De Meent, Buurtkamer KKP, De Bolder, Pluspunt, Oberonstraat 33, Alleman, De Arc (Jeanne d’Arclaan 256-470). Aanmelden kan telefonisch: 06 1521 9359 of via de mail: annemarie.van.leent@xs4all.nl.

Waar
op diverse locaties in Amstelveen

Wanneer
zaterdag 23 maart

Voor wie
voor iedereen

Kosten
gratis

Meer info
annemarie.van.leent@xs4all.nl