Gratis groentezadenpakket voor scholen en BSO’s

Na de succesvolle verspreiding van maar liefst 2.500 pakketten vol groentezaden aan basisscholen en bso’s afgelopen voorjaar, krijgt de samenwerking met groenteveredelingsbedrijf Rijk Zwaan in 2019 een vervolg. Zo werken we er met elkaar aan dat elk kind een moestuin kan ervaren. Vanwege de enorme belangstelling kunnen we volgend jaar zelfs 3.000 gratis pakketten aanbieden!

Waar bestaat het pakket uit?
De 10 zakjes bevatten duizenden zaden voor bindsla, radijs, kropsla, tomaat, andijvie, rode biet, stoksnijboon, prei, spinazie, peen. Op de pakketten staan geen commerciële uitingen van Rijk Zwaan, wel de gewasnaam, een jaarcode en een link waarmee scholen kunnen nagaan waar de pakketten vandaan komen. De zaden in de pakketten zijn vrij van bestrijdingsmiddelen en genetische modificatie.

Er wordt ook een boekje met meer teeltinformatie bijgeleverd. Dit maakt het zadenpakket nog aantrekkelijker en inspireert om ermee aan de slag te gaan. Je kunt het pakket uiteraard ook aanvullen met eigen (les)materiaal.

Voor de duidelijkheid: Per school/BSO is 1 pakket beschikbaar. Heb je vorig jaar ook meegedaan en nog zaden over? Deze kun je ook nog in 2019 gebruiken.

Doe jij mee?

Dan hebben we de volgende gegevens voor 1 februari 2019 van je nodig:

  • naam school/ BSO
  • contactpersoon (naam – emailadres en telefoonnummer)
  • postadres

Stuur deze gegevens naar nme@amstelveen.nl. Het pakket zal vanaf 15 februari 2019 worden verzonden.