NWT Conferentie ‘Hoe een koe een haas vangt’

Meld je alvast aan voor dé landelijke Natuur-, Wetenschap- en Techniekconferentie, met tientallen praktische workshops, inspirerende lezingen en 350 of meer deelnemers

Dit jaar ontdek je alles over gedrag in één dag. Niemand minder dan Victor Mids van Mindfuck laat ons zien hoe je brein je gedrag manipuleert. Apendeskundige Patrick van Veen vertaalt pestgedrag op de apenrots naar het schoolplein. We gaan bewegend leren, voeren gedragsexperimenten uit, leren programmeren, ontdekken welk effect mindset heeft op leergedrag, en proberen uit het klaslokaal te ontsnappen met Escape the Classroom. Buiten ontdekken we de kracht van buitenlessen, gaan we risicovol spel verkennen, op zoek naar natuur in de stad, en nemen we insecten onder de loep. Ook ondervinden we wat mindfulness en buitenspelen doet met je concentratie, laten we techniek en wetenschap los op de schooltuin, voelen kriebels in onze buik, en nemen we een kijkje in het kleuterlab. Ga je mee? Na afloop ga je met een tas vol materialen en een hoofd vol praktische lesideeën naar huis. Kom bijscholen en reserveer nu vast kaarten. Als je nog een studiedag wilt plannen is dit een bijzondere mogelijkheid. Mail voor een teamarrangement op maat naar kouwen@nibi.nl.

http://www.biologieplusschool.nl/overzicht/conferenties

Tip: Geef je hier op voor de gratis NME-Nieuwsflits.

Waar
Congrescentrum De Werelt, Westhofflaan 2, 6741 KH Lunteren

Wanneer
Vrijdag 16 november 2018

Voor wie
Leerkrachten basisonderwijs

Kosten
€129,00 per deelnemer

Meer info