12e Noord-Hollandse natuurdag

Eén keer in de twee jaar is er een Noord-Hollandse Natuurdag, dit jaar op zaterdag 17 december 2022 in Aristo Meeting Center in Amsterdam Sloterdijk. Zet de datum alvast in uw agenda en deel deze met uw medevrijwilligers of collega’s!

Alle Noord-Hollandse natuuronderzoekers én natuurliefhebbers zijn van harte welkom om de verschillende presentaties te volgen. Gedurende de dag is er ook een informatiemarkt en tijd om bij te praten. Het programma zal in de loop van de zomer bekend zijn en met u worden gedeeld. Wanneer het door de maatregelen van de overheid niet mogelijk is om fysiek bij elkaar te komen, bieden we het programma weer online aan.

Het POFF (Platform Provinciale Organisaties Flora en Fauna) en Landschap Noord-Holland organiseren deze Natuurdag en de Provincie Noord-Holland maakt het financieel mogelijk. Houd de website in de gaten voor het programma en aanmelding: www.landschapnoordholland.nl/natuurdag

Waar
Aristo Meeting Center in Amsterdam Sloterdijk

Wanneer
Zaterdag 17 december 2022

Voor wie
Noord-Hollandse natuuronderzoekers - en liefhebbers

Kosten
onbekend

Meer info