Van Duurzaam Wildplukken tot Koeien- of Stiltewandeling tot Boottocht

Kom mee op zondagmiddag 26 juni van 12.30 tot 15.30 uur, Duurzaam Wildplukken op Vogeleiland. Vogeleiland is de verborgen parel van het Amsterdamse Bos. Voor informatie en tickets zie Boskalender op www.amsterdamsebos.nl.

Of loop mee met de boswachter op zondagmiddag 26 juni van 14.00 tot 15.30 uur, en hoor van alles over de Schotse Hooglanders in het Bos. Hopelijk zien we ze ook. Voor informatie en tickets zie Boskalender op www.amsterdamsebos.nl.

Zaterdagmiddag 2 juli van 14.00 tot 15.30 uur, kun je meevaren op De Fluistervink; schipper en gids is oud-boswachter Sam, die van alles vertelt over het Bos. Voor informatie en tickets zie Boskalender op www.amsterdamsebos.nl.

Zaterdagavond 9 juli van 19.30 tot 21.00 uur neemt Boswinkelmedewerker Caroline je het Bos in, op een stiltewandeling. Voor informatie en tickets zie Boskalender op www.amsterdamsebos.nl.

De Boswinkel, Bosbaanweg 5, (020) 2517840. Openingstijden: woensdag t/m zondag: 10.00 – 17.00 uur.

www.amsterdamsebos.nl

Waar
Amsterdamse Bos, divese locaties

Wanneer
Diverse data

Voor wie
jong en ouder

Kosten
Uiteenlopend per activiteit

Meer info