Wandel door de Gouden Eeuw

Ga eens op pad naar landhuis Wester-Amstel. Inderdaad, aan de Amstel. Deze zeventiende-eeuwse buitenplaats is een van de drie nog overgebleven buitenplaatsen aan de Amstel, en de enige die voor publiek toegankelijk is. Het huis, tuin en park en de theekoepel zijn alle Rijksmonument. De tuinen van het huis zijn toegankelijk voor publiek en hier is van alles te zien. Raak onder de indruk van de rijkdom uit de Gouden Eeuw, toen dit soort landhuizen langs de Amstel en Vecht werd gebouwd.

De wandeling staat beschreven op de website van IVN Amstelveen.

Waar
landhuis Wester-Amstel

Wanneer
ma t/m vr van 9.00 -16.30 uur/ za en zo van 12.00 - 16.30 uur

Voor wie
alle leeftijden

Kosten
gratis

Meer info
https://www.ivn.nl/afdeling/ivn-amstelveen/nieuws/ivn-wandeling-op-wester-amstel-periode-maart-april