Schrijf je in op onze buitenlessen

Wil je samen met je klas deelnemen aan een van onze buitenlessen? Schrijf je dan in op ons aanbod natuurlessen voor de groepen 1 t/m 8.

Voor de groepen 1/2 hebben de we de lessen ‘Jip de Mus’ en ‘Anne op de kinderboerderij’. Tijdens het bezoek aan speelboerderij Elsenhove leren de kinderen meer over het leven van de dieren op de boerderij.

Groep 3/4: ‘Anoek in het Amsterdamse Bos’, en ‘Boer zoekt hulp’.

Voor de kinderen uit groep 5/6 hebben we dit jaar de nieuwe les ‘Bosgeheimen’. Ook zijn er nog enkele plekken beschikbaar voor ‘Lente in het Bos’.

Wil je meer verdieping in je lessen aardrijkskunde over het waterbeheer in Nederland. Geef je dan op voor onze nieuwe les ‘Water & Klimaat in jouw straat’. Deze is voor de groepen 6 t/m 8. Ook hebben de les ‘Is er nog veen in Amstelveen?’ voor de kinderen uit groep 7 en 8 en gaat over het ontstaan van veen en welke dieren en planten er leven.

Tijdens deze lessen nemen we uiteraard de veiligheidsmaatregelen rondom het coronavirus in acht. Voorafgaand aan het bezoek en aan het begin van de les krijgen de leerkracht en begeleiders van ons veiligheidsinstructies.