Basiscursus Natuurfotografie

Wilt u leren natuurfoto’s te maken? Of bent u op zoek naar een cursus om uw natuurfotografie te verbeteren? Meldt u dan aan voor de cursus Natuurfotografie van het IVN Amstelveen. Onder begeleiding van een aantal ervaren fotografen leert u niet alleen de technische aspecten van natuurfotografie, maar ook hoe u landschappen, dieren en planten beter en mooier in beeld kunt brengen. Gedurende drie avonden leert u over techniek, compositie, etc.  Op een zaterdagochtend maken we dan een excursie, waar u het geleerde nog eens in de praktijk kunt oefenen.

De cursus is bedoeld voor iedereen die zijn/haar camera beter wil leren gebruiken en bewuster foto’s wil maken. Er wordt onder andere aandacht besteed aan de driehoek diafragma, ISO en sluitertijd. Maar ook de compositie komt aan bod. Hoe beïnvloeden bijvoorbeeld invoerende lijnen en de regel der derden het beeld waar je naar kijkt?  De cursus is niet bedoeld voor beter leren fotograferen met je smartphone.

U dient de beschikking te hebben over een camera waar u zelf sluitertijd en diafragma kunt instellen.

Waar
Jeanne d' Arclaan 8, 1183 BA Amstelveen (gebouw Bankrasflora).

Wanneer
donderdagavond 19, 26 maart en 2 april. De avonden beginnen om 19.30 en eindigen om 22.00 uur. De excursie is op zaterdag 28 maart.

Voor wie
Voor liefhebbers van fotograferen en natuur

Kosten
€ 50,- voor leden en € 60,- voor niet leden

Meer info
ww.ivn.nl/afdeling/amstelveen