Rondleiding tuinen Wester Amstel

De buitenplaats Wester-Amstel heeft niet alleen een rijke historie, maar ook boeiende gevarieerde tuinen

Natuurgidsen van IVN afdeling Amstelveen geven hier op zondag 8 maart a.s. een rondleiding. Wij besteden speciale aandacht aan de stinzentuin, waar de voorjaarsbloemen dan prachtig in bloei staan. Ook het park met nutstuinen, oude bomen en veel vogels is de moeite van een bezoek waard. Wij vertrekken om 10:00 uur bij de poort van Wester-Amstel, adres Amsteldijk-Noord 55. De wandeling duurt 1½ tot 2 uur. Deelname is gratis. Stevig schoeisel is aan te raden.

Waar
Start: bij de poort van Buitenplaats Wester-Amstel, Amsteldijk-Noord 55, Amstelveen

Wanneer
Zondag 8 maart. De wandeling start om 10:00 uur.

Voor wie
Jong en oud. Kinderen onder leiding van een volwassene.

Kosten
Gratis

Meer info