Schooltuinwerk 2020: Groene vingers kweek je hier!

Vind je het leuk om lekker buiten in de natuur bezig te zijn en ook nog iets te leren? Als je tussen de 8 en 12 jaar oud bent kun je je ook in 2020 opgeven voor de zogenaamde vrije groepen op twee van de Amstelveense schooltuincomplexen.

Je kunt in je vrije tijd op één van de twee complexen een tuintje aanleggen.  De werkzaamheden gebeuren onder leiding van de schooltuinleider in samenwerking met vrijwilligers. Er wordt elke week ongeveer 1,5 uur gewerkt. De start is in de week van 30 maart en het seizoen eindigt in de week voor de herfstvakantie. 

Enthousiast geworden? Kom dan op woensdag 11 of 18 maart tussen 13.30 en 15.00 uur met een ouder/verzorger naar schooltuin Bankrasflora (Jeanne d’Arclaan 6) of schooltuin Middenhoven (Grote beer 66A) en meld je aan. De kosten zijn € 25 per persoon. Graag contant betalen. Ouders met een AmstelveenPas krijgen op vertoon van de pas 50% korting voor hun kind. Kijk hier voor wanneer er op welke locatie kan worden getuinierd.


foto: copyright Kees Geers