Nachtbrakers, uilen van de wereld

Kom naar de nieuwe tentoonstelling “Nachtbrakers, uilen van de wereld” op de bovenverdieping van De Boswinkel

Aan veel uilen zit een bijzonder verhaal. Wist je dat er één uil in een holletje onder de grond leeft? Heb je weleens oog in oog gestaan met een Laplanduil? En doe de speurtocht “Kraak de Code van de uil”. Schrijf vervolgens vast in voor de uilenwandeling met de boswachter op zondagavond 26 januari om 19.00 uur. Start is bij de grote parkeerplaats van de geitenboerderij aan de Nieuwe Meerlaan 3. De Boswinkel is geopend van dinsdag tot en met zondag van 10.00 uur tot 17.00 uur. www.amsterdamsebos.nl

Waar
De Boswinkel, Bosbaanweg 5, 1182 DA Amstelveen

Wanneer
Van 21 november 2019 tot 9 maart 2020

Voor wie
Jong en oud, kinderen onder begeleiding van een volwassene

Kosten
Gratis

Meer info