Natuurwandeling door Westwijk

Gidsen van IVN Amstelveen nodigen u uit om een tamelijk onbekend parkje te ontdekken: het Anna Blamanpark in Westwijk. In dit “Stenen / kringloopparkje” uit 1996 in de Westwijk in Amstelveen zijn diverse vakken aangelegd met mijnbouwgruis, stuccadoorafval en lava, en omrand door granieten trottoirbanden van de Keizer Karelweg. En daartussen staat heel veel leuks! Want daarin zijn planten gezet / uitgezaaid die in zo’n biotoop thuishoren , zoals mottenkruid, hemelsleutel, cypreswolfsmelk, maar ook jeneverbes, gaspeldoorn, kroonkruid en nog vele andere, inheemse planten. Vooral in de zomer is er veel boeiend en bloeiends.

Waar
t.o. Anna Blamanlaan 16.

Wanneer
zondag 8 september om 10.00 uur

Voor wie
Voor iedereen

Kosten
gratis

Meer info
https://www.ivn.nl/afdeling/amstelveen/activiteiten/natuurexcursie-door-het-anna-blamanplantsoen-in-westwijk