Start inschrijving EU Schoolfruitprogramma

De inschrijfperiode van het EU-Schoolfruitprogramma gaat weer van start!  Basisscholen en Speciaal Onderwijsscholen kunnen zich van 2 t/m 13 september 2019 inschrijven. Er kunnen circa 3.000 scholen deelnemen. Indien er meer scholen inschrijven dan vindt er een loting plaats. 

Educatie en Beleid – Scholen die meedoen met EU-Schoolfruit ontvangen in de periode van 11 november t/m 17 april gratis 3 stuks groente/fruit per leerling per week. Daarnaast maken scholen gebruik van het educatieve aanbod over groente en fruit en van ondersteuning voor het opstellen van een schoolfruitbeleid.                                                                                              Alle educatie materialen zijn vanaf oktober 2019 te vinden in Chef!. Chef! is een gratis online lesportaal met alle lessen en activiteiten van Smaaklessen en EU-Schoolfruit. In Chef! kunnen leerkrachten flexibel en op maat aan de slag met voedseleducatie op school. Alle lessen kunnen via het digibord worden gegeven.