Inschrijving op NME aanbod 2019-2020 start op 27 mei!

Ondertussen zijn bij alle basisscholen in Aalsmeer, Amstelveen, Diemen, Ouder-Amstel en Uithoorn twee inschrijfboeken en de overzichtsposters op de mat gevallen. De basisscholen in Haarlemmermeer hebben de posters ontvangen.

Een aanbodboek?

Het aanbodboek is nieuw en geeft per groep een overzicht van wat er allemaal aan leskisten, lessen en projecten valt te reserveren. Daarnaast is er een speciaal aanbod van lessen en projecten per gemeente en houden we je op de hoogte van het aanbod Bij de Buren. Het aanbodboek is speciaal bedoelt voor de leerkrachten zodat ze rustig door het aanbod heen kunnen bladeren. Laat je inspireren!

De inschrijving start 27 mei

Vanaf maandag 27 mei tot en met vrijdag 21 juni kunnen basisscholen uit de regio Amstelland-Meerlanden zich inschrijven op het NME Aanbod.

Bekijk het aanbodboek schooljaar 2019-2020

Of ga meteen naar de inschrijfpagina