Doe mee met de ‘Warmetruiendag’ 2018

Doe mee met de ‘Warmetruiendag’ op vrijdag 2 februari 2018 en zet de verwarming weer een standje lager

Voor wie?
Huishoudens, overheidsinstanties, scholen en bedrijven, kortom: iedereen kan meedoen.

Waarom meedoen?
Met Warmetruiendag wordt niet alleen het draagvlak voor energiebesparing vergroot, ook besparen we – per graad – 6% energie en 6% CO2. En als we minder CO2 uitstoten, warmt de aarde minder snel op, wat goed is voor mens en dier, maar het is ook goed voor de portemonnee!

Scholen
Traditioneel doen veel scholen mee aan Warmetruiendag en worden er lokaal veel leuke, creatieve en ‘warme’ acties georganiseerd. En: hoe jonger kinderen bewust omgaan met energie, hoe meer dit gedrag vanzelfsprekend en alledaags voor ze wordt. Dus scholen: doe mee!! Jullie kunnen gebruik maken van kant-en-klare lesmaterialen en de filmpjes van de Warmetruienman.

Aanmelden
Iedereen kan zich aanmelden via ‘Doe mee’. En doe je iets extra’s zoals een quiz of quest naar ‘de warmste trui van je school of bedrijf? Deel deze actie dan op onze site. En deel vooral ook ál je energiebesparingssuccessen van het afgelopen jaar op onze kaart. Want ook dit vieren we op Warmetruiendag: zo gaan we samen energieverspilling te lijf! Ga voor een compleet overzicht van alle acties naar de website van Warmetruiendag.

Tip: Geef je hier op voor de gratis NME-Nieuwsflits.