IVN-excursie Broersepark Amstelveen

Een hoed, een wandelstok, een mooie robe: voor het Broersepark is niets te deftig

Stap even terug in de tijd en waan je op stand in het park. Vergis je niet: het mag dan ooit een park voor de gegoede burgerij geweest zijn, de natuur met al zijn nette en minder nette kanten heeft hier gelukkig een prominente plek. Niet alleen groeien de bomen hier (na 90 jaar) tot aan de hemel, ze komen ook nog uit verre windstreken. Nu het blad eraf is, hebben we ook meer zicht op de vogels. Wie weet zien we de appelvinken! Onder leiding van IVN-gidsen.

www.ivn.nl/afdeling/amstelveen

Tip: Geef je hier op voor de gratis NME-Nieuwsflits.

 

Waar
Start: bij het bevrijdingsmonument tegenover de bushalte en naast Amsterdamseweg 60, 1182 HE Amstelveen

Wanneer
Zondag 10 december om 10:00 uur.

Voor wie
Jong ne oud, kinderen onder begeiding van een volwassene.

Kosten
Gratis

Meer info