Prijsuitreiking Milieubende – Aalsmeer

Vandaag streden groepen 8a en groep 8b van de Jozefschool Aalsmeer Katholiek Basisonderwijs en groep 7 van CBS de Graankorrel om de titel ‘Aalsmeerse milieuhelden 2017!’

Wethouder Ad Verburg mocht samen met Meerlanden NV de eerste prijs uitreiking. Op de eerste plaats is groep 8a van de Jozefschool geëindigd. Tweede werd de Graankorrel en derde groep 8b van de Jozefschool. Alle klassen bedankt voor al jullie goede ideeën om het milieu en het klimaat te verbeteren en veel plezier met jullie gewonnen prijs.Naast dat alle groepen twee keer per maand het afval gaan opruimen en zich zo bewust worden van een schone omgeving, wordt er in de groepen aandacht besteed aan het recyclen van materialen. Tijdens de feestelijke bijeenkomst lieten kinderen kunstwerken van afval zien en zelfgemaakte instrumenten van zwerfafval. De afvalquiz was een succes: de leerlingen hadden alle vragen goed.

Tip: Geef je hier op voor de gratis NME-Nieuwsflits.