Fotowedstrijd: herfstbos

Maak jij deze herfst een mooie foto in het Amsterdamse Bos of directe omgeving? Stuur ‘m dan in!

Het Amsterdamse Bos houdt dit najaar in samenwerking met amstelveenz.nl een fotowedstrijd rond de pracht en praal van het Bos in de herfst.

In het Amsterdamse Bos kun je dit jaargetijde dankzij het prachtige kleurenpalet de meest fraaie foto’s maken. Een mooi vergezicht, een bijzondere paddenstoel, een sprookjesachtige brug of benut je de laagstaande zon voor een beeldende herfstkiek? We zijn heel benieuwd!

Insturen
Stuur jouw herfstbosfoto naar info@amstelveenz.nl o.v.v. Herfstbos. Ook foto’s van de omgeving rond het Bos, zoals de Oeverlanden, de Nieuwe Meer of De Poel zijn van harte welkom.

Prijzen
De winnende foto wordt op A3-formaat afgedrukt en wordt tentoongesteld in De Boswinkel. De winnaar mag de ingelijste foto na afloop van de tentoonstelling natuurlijk mee naar huis nemen. Bovendien wordt de foto groot gepubliceerd in de december-editie van AmstelveenZ Magazine. De makers van de mooiste 3 foto’s worden beloond met een diner voor 2 (beschikbaar gesteld door AmstelveenZ).

Kijk voor meer informatie op Fotowedstrijd: herfstbos.

Waar
Amsterdamse Bos, ook foto’s van de omgeving rond het Bos, zoals de Oeverlanden, de Nieuwe Meer of De Poel zijn van harte welkom

Wanneer
Foto’s insturen kan tot en met 30 november 2017

Voor wie
Iedereen die van de herfst en fotograveren houdt