Keep it Clean Day 2017

Amstelveen schoon in één ochtend!

Op vrijdag 15 september 2017 gaan in de meeste wijken bewoners actief op pad om zwerfafval op te ruimen.

Iedereen ziet wel eens zwerfafval op straat liggen en zwerfafval heeft zelfs een hippe naam gekregen, een zwerfie. Het opvallende is, dat steeds meer mensen zich storen aan zwerfafval, het belang zien van een opgeruimde buurt en zelf zwerfafval op gaan ruimen. Een goede reden om opnieuw een gezamenlijke opruimdag te organiseren in Amstelveen. Dit keer doen we dat vanuit acht locaties in Amstelveen, te weten: Villa Randwijck, Heemraadschapslaan 96c, Alleman, Oberonstraat 33, Buurtkamer KKP, De Bolder, De Meent en Noorddamcentrum.

Op vrijdag 15 september is vanaf 09.30 uur de inloop op de acht locaties met koffie en thee. Om 10.00 uur gaan alle deelnemers naar buiten om in de buurt zwerfafval op te ruimen. Na afloop, om 12.00 uur worden de deelnemers getrakteerd op koffie met gebak op de locatie waar ze zijn gestart.

Het opruiminitiatief wordt ondersteund door de gemeente Amstelveen. Grijpers, ringen en afvalzakken worden die dag uitgereikt aan inwoners die vaker in hun buurt zwerfafval op gaan ruimen. Aanmelden voor deelname aan de Keep It Clean Day 2017 wordt op prijs gesteld. Stuur daarvoor een e-mail naar annemarie.van.leent@xs4all.nl onder vermelding van je naam, adres en de locatie. Of bel naar 06-15219359.

Waar
Villa Randwijck, Heemraadschapslaan 96c, Alleman, Oberonstraat 33, Buurtkamer KKP, De Bolder, De Meent en Noorddamcentrum.

Wanneer
15 september 2017

Voor wie
Idereen die zich ergert aan zwerfafval

Kosten
Deelname is gratis

Meer info
https://www.supportervanschoon.nl/#!21038/keep-it-clean-day/